2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

'Türkiye krizden güçlenerek çıkacak'

AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu partisinin Kadın Kolları'nca organize edilen "Anneler Günü" programında Türkiye'nin golbal ekonomik krizden güçlenerek çıkacağını söyledi.

AK Parti Uşak Kadın Kolları Başkanlığı "Anneler Günü" nedeniyle Öğretmenevi'nde dayanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya partili kadınların yanı sıra Uşak Milletvekili Nuri Uslu ve Merkez İlçe başkanı Nuri Demir'de katıldı.

Toplatında AK Parti'nin kadınlara ayrı bir önem verdiğini kadınlar olmadan partinin başarılı olamayacağını ifade eden Nuri Uslu, 79 yılda yapılamayan hizmetleri 5 yıla sığdırdıklarını söyledi. AK Parti'nin Allah'tan kortkan kuldan utanan kadrolara sahip olduğunu belirten Milletvekili Uslu, Dünya bir krizden geçiyor. Türkiye olarak global krizden bizde etkilendik. En kısa sürede krizden güçlü bir şekilde çıkacağımızı umuyorum. AK Parti olarak 79 yılda yapılamayan hizmetleri 5 yılda gerçekleştirdik. AK Parti kadroları olarak bizler Allah'tan korkan kuldan utanan insanlarız. Buöyle olduğu için rekor hizmeteri gerçekleştirdik. Bu hizmetleri yaparken Yunanistan, AB ve ABD'den kaynak almadık. Milletin verdiği vergilerle hizmet ettik. Şuanda AK Parti'nin kadrlarından daha iyi hizmet edecek başka bir kadro yok. Bu nedenle AK Parti'yi uzun yıllar ayakta tutmak zorundayız. 7 yıl önce Türkiye'de enflasyon ve gecelik faizleri konuşuyorduk. Şimdi bunları unuttuk. Milletimizin desteği devam ettiği sürece hizmet etmeye devam edeceğiz"dedi.

Ergenkon davasına da değinen Uşak Milletvekili Nuri Uslu, "Türk Milletinde olan aile yapısı dünyanın hiç bir ülkesinde yok. Çocuklarımızın geleceği için aile yapısını korumak zorundayız. Aile yapımız geleceğimizin sigortasıdır. Ergenekon davasında hükümet ve vargı dimdik bir duruş sergiliyor. Geçmişte millete yanlış yapanlar yargı önünde hesap veriyor"diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 19:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?