2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

UGİAD Başkan Apaydın'ı ziyaret etti

Uşak Genç İş Adamları Derneği (ugiad) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gündüz ve dernek üyeleri Belediye Başkanı Mesut Apaydın’ı makamında ziyaret etti.


Geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Barış Battal’ın yerine Başkanlığa seçilen Mustafa Gündüz, yeni dönemde Barış Battal’ın başlattığı projeleri tamamlayacaklarını söyledi.


Barış Battal’ı zamansız bir şekilde kaybetmenin üzüntüsü içersinde olduklarını belirten Gündüz, “Bundan sonraki süreçte Barış Battal ile başladığımız projelerle ilerlemeye devam edeceğiz. Ondan aldığımız bayrağı en iyi şekilde taşıyıp şehrimize olan katkının en üst düzeyde olmasını sağlayacağız. Bu trafik kazası bizi çok üzdü. ” dedi.


Barış Battal’ın hayatını kaybetmesi nedeni ile bir kez daha başta ailesi olmak üzere, tüm iş adamlarına ve Uşak halkına başsağlığı dileyen Belediye Başkanı Mesut Apaydın, ise “Genç yaşta en verimli zamanda Barış Battal’ı kaybetmek hepimizi çok derinden üzdü. Hızlı bir kalkınma ve gelişme hamlesi başlattığımız ilimizde genç iş adamlarının rolü büyük. Barış Battal ile başlayan çıkışı inanıyorum ki Mustafa Gündüz de devam ettirecektir. Mustafa Gündüz ve ekibine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 10:03:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?