2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

UGİAD'ta Gündüz dönemi

Uşak Genç İşadamları Derneği’nde (UGİAD) trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Battal’ın yerine başkanlığa Mustafa Gündüz seçildi.

Geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden UGİAD Başkanı Barış Battal’ın yerine başkanlığa seçilen Mustafa Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Kayhan Kavas’ı ziyaret etti. Vali Kayhan Kavas ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, UGİAD’ın Uşak için çok önemli bir kuruluş olduğunu, 2008 yılında olduğu gibi 2009 yılında da başarılı çalışmalar yapacaklarına inandığını belirtti.

Uşak Genç İşadamları Derneği (UGİAD)'nin Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen, Mustafa Gündüz ise 2009 yılında etkin bir dernek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Mustafa Gündüz Başkanlığı’ndaki UGİAD yönetimi şu isimlerden oluştu; Selçuk Okkaoğlu, Serdar Sağıroğlu, Abdullah Acar, Metin Dokur, İsmail Cem Akay, Halil İbrahim Erkut, İsmail Çankaya, Mehmet Sabit Nebioğlu, Ali Demirhindi, Mehmet Yılmaz, Murat Duymuş, Ali Kabaklarlı, Ahmet Onur Ömercan, Taner Akarca ve Ramazan Sağlam. 

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 17:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?