3
Mayıs
2024
Cuma
UŞAK

UOSB Yönetiminden dayanışma gecesi

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Yönetimi tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Ahmet Özhan, Uşaklı sanayicileri farklı bir gece yaşattı. 

Uşak-Ulubey Karayolu üzerinde bulunan Yükseloğulları Restoran'ta düzenlenen gece sanayiciler, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Ahmet Özhan'ın sahne aldığı gecede UOSB Başkanı Hazim Sesli, çalışmalar ve hedefleri hakkında davetlilere bilgi verdi. Yaklaşık bir yıldır kaynaşma ve dayanışma gecesi düzenlemek için çalışma yürüttüklerini amaçlarının sanayicileri ve Uşaklıları bir araya getirmek olduğunu söyleyen Sesli, UOSB'de son üç yılda ciddi alt yapı yatırımları gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

Türkiye'nin örnek OSB'lerinden birini oluşturmak için çalıştıklarını ve birkaç yıl önce hayal olarak görülen yatırımları gerçekleştirdiklerini söyleyen Hazim Sesli, "Göreve geldiğimiz 3 yıl içerisinde 20 yılda yapılan yatırımlardan daha fazla yatırım yaptık. Alt yapımızı tamamen yeniliyoruz. Yıl sonuna kadar 26 kilometre asfalt yol yapımını tamamlayacağız. Yaptığımız alt yapı yatırımlarının 50 yıllık ekonomik ömrü var. Türkiye'nin örnek bölgelerinden birini oluşturmak için çalışıyoruz. Bunların yanı sıra çevreye de büyük önem veriyoruz. Arıtma tesisi ile çevreye olan duyarlılığımızı gösterdik. Çevre yatırımlarımız bundan sonra da devam edecek."dedi. 

Sanayi bölgelerinin en büyük sorunları arasında yangın ve kaza riskinin olduğunu ve son bir yılda iki büyük yangın geçirdiklerini de söyleyen Sesli, " Yangın ve kaza gibi felaketlerin olmamasını temenni ediyoruz. Biz bu konuda her türlü yatırımı ve tedbiri almaya devam edeceğiz. Bünyemiz içerisinde itfaiyemizi oluşturduk. Eksikliklerimizi hızlı bir şekilde gidermek için çalışıyoruz. Tüm tedbirlere rağmen çıkan yangın ve kazalara da teslim olmaktan başka çaremiz yok." diye konuştu. 

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın ise organize sanayi bölgesinde yatırım yapan tüm girişimcilere destek olmaya hazır olduklarını yapılan çalışmaları da takdirle izlediklerini söyleyerek işsizliğin azalması konusunda işadamlarından destek istedi.Dayanışma gecesi açılış konuşmalarının ardından Ahmet Özhan konseri ile devam etti. Ünlü sanatçı yaklaşık iki saat boyunca işadamlarına müzik ziyafeti çekerek farklı bir gece yaşattı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 12:27:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?