4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Uşak, şenliğe hazırlanıyor

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi A Grubu’nda şampiyon olarak A Kategorisi’ne çıkan Uşakspor, haftasonu Bucaspor maçı sonrası yapılacak kutlamalara hazırlanıyor.

Bu sezon oynadığı futbol ve elde ettiği sonuçlarla rekor kıran Uşakspor, şampiyonluk kutlamalarını da bayram havasında yaşamak istiyor.

Göztepe maçında rakibinin küme düşmesi nedeniyle Göztepe Kulübü’ne saygı amacıyla kutlamaları erteleyen kırmızı-siyahlılar, Bucaspor maçı öncesi ve sonrası büyük bir şölen yaşayacak.

Maç öncesi şampiyonluk kupası ile tur atacak olan takım maç sonrası da şampiyonluk sevincini taraftarlarla paylaşacak. Uşakspor Yönetimi, şampiyonluk kutlamaları nedeniyle stadı süsleyerek taraftarların ve takımın tam bir şölen yaşatacak.

Kulüp başkanı Asım Kalelioğlu, "Sezon başından bu yana spor ahlakına ve Uşakspor’a yakışan bir mücadele ile haklı bir şampiyonluk elde ettik. Bu sevinci Uşak halkı ile birlikte kutlayarak bir şölen yaşamak istiyoruz. Yönetim olarak biz gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Taraftarlarımızı 1 Eylül Stadı’na şampiyonluğu kutlamaya bekliyoruz. Ben tribünlerin dolacağını ve coşkulu bir şölen yaşayacağımıza inanıyorum. Gelecek yıl A Kategorisi’nde de aynı sevinci yaşamak için mücadele edeceğiz" dedi.

Öte yandan, kırmızı-siyahlı takım, Bucaspor maçının hazırlıklarına, dün yaptığı düz koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarla başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 14:12:18
Güncelleme :30 Mayıs 2005 Pazartesi 14:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?