2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Uşak Belediye turnuva şampiyonu

GELENEKSEL MURATBEY CUP BASKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Uşak’ta Belediye Basketbol Kulübü tarafından organize edilen ve Muratbey Peynirleri sponsorluğunda, bu yıl 2. gerçekleştirilen. “Muratbey Cup Basketbol Turnuvası” sona erdi. 4 takımın katıldığı turnuvada birinciliği ev sahibi Uşak Belediyespor kazandı.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya Uşaklılar yoğun ilgi gösterirken basketbol severler üç gün boyunca basketbola doydu Geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvanın ardından bu yılda 2.’si gerçekleştirilen 4’lü turnuvaya Uşak Belediye, Beykoz, Gelişim Koleji ve Konya Selçuk Üniversitesi takımları katıldı. Turnuvanın ilk maçı Gelişim Koleji ile Beykoz arasında oynanmıştı. Bugün öğle saatlerinde Uşak Belediye ile Gelişim Koleji arasında oynanan final müsabakası büyük bir heyecana sahne oldu. Uşaklıların yoğun ilgi gösterdiği final maçı sonunda rakibini 81-74 mağlup eden Uşak Belediye turnuvanın şampiyonu oldu. Maç sonunda büyük bir sevinç yaşayan Uşaklı basketbol severler ve oyuncular birincilik kupası ile şampiyonluk turu attı. Final Müsabakasını Uşak Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Gür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Toprak da izledi.

Turnuva sonunda Uşak Belediye takımı şampiyonluk kupasını Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Gür’ün elinden aldı. Muhammet Gür, kupa töreninde yaptığı kısa açıklamada bu yıl ikincisini düzenledikleri turnuvada şampiyon olmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, oyunculara ve teknik ekibe tebrik etti. Turnuvaya katılan diğer takımları da teşekkür eden Gür, “Uşak son yıllarda basketbol kültürünü geliştirdi. Takımımız üç yıldır ligde iyi sonuçlar alıyor. Taraftarlarımız da takımı sonuna kadar destekliyor. Yeni sezonda da başarılı olmayı hedefliyoruz”dedi

GELENEKSEL MURATBEY CUP BASKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ
GELENEKSEL MURATBEY CUP BASKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 18:17:04
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 09:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?