4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Uşak etkilenmedi

Uşak’ta SSK hastanelerinin Sağlık Bakanlığı’na devrinin ardından hastanedeki işlemleri artan SSK’lılar, fazla sorun yaşamıyor. Hastaneye gelen bazı vatandaşlar uygulamadan şikayet ederken, bazı vatandaşlar ise memnun olduğunu söyledi.
SSK hastanelerinin, Sağlık Bakanlığı’na devredilmesinin ardından Uşak 1 Eylül Devlet Hastanesi adını alan SSK Uşak Hastanesi’nde, hastaların daha önce girdikleri muayene ve ilaç kuyruğuna, hasta kabul kayıt, fotokopi ve reçete mührü kuyruğu da eklenince, zaman zaman uzun kuyruklar oluşuyor. Sabah saatlerinden itibaren hastaneye gelen vatandaşlar muayene sırasında beklemek zorunda kalıyor. Bazı vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını belirtirken, bazıları ise kendilerine eziyet edildiğini ve işlemleri tamamlamak için saatlerce dolaşmak zorunda kaldıklarını söyledi.
Uşak Bir Eylül Devlet Hastanesi Başhekimi Ortopedi Uzmanı Dr. Erol Gilim, "İlk gün bir yoğunluk yaşandı. Önceden otomasyon sistemimizi hazırlamıştık. 12 tane hasta kabul masası koyduk. Bu nedenle çok fazla sıkıntı yaşamadık. Otomasyon sistemi sayesinde kargaşa yaşamadık, ilk gün 150 hastayı ayakta tedavi ettik. Salı gününden itibaren yaşanan yoğunluk azalmaya başladı. Zaman zaman yaşanan küçük çaplı aksaklıkların en kısa sürede giderileceğine inanıyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 17:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?