3
Mayıs
2024
Cuma
UŞAK

Uşak İl Emniyet binası yenilendi

Uşak İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, fiziki olarak yetersiz kalan hizmet binasını maaş promosyonu ile yenileterek modern bir görünüme kavuşturdu. 1982 yılında inşa edilen Uşak İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının ihtiyaca cevap veremez hale geldiği için iç mekanlarda yenileme çalışması yaptıklarını belirten Şahin, 270 bin YTL tutan restorasyon çalışmalarını tek kuruş ödemeden maaş promosyonu ile gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Göreve geldiği günden bu yana uygulamaya koyduğu çalışmalar ve sosyal kişiliği ile Uşaklıların sevgisini kazan İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, personelin ve emniyet binasında işi olan herkesin daha rahat konforlu bir ortamda çalışma fırsatı bulması için binanın iç mekanlarını çağdaş bir görünüme kazandırdı. 

Yaklaşık üç ay süren restorasyon çalışmalarını maaş promosyonu sayesinde hiçbir yük olmadan tamamladıklarını ifade eden Şahin, "Hizmet binamız eski olduğu için hem görünüm hem de hizmetlerin daha sağlıklı yürütülmesine imkan vermiyordu. Yeni bir bina inşa etme şansımız olmadığı için iç mekanlarda düzenleme yapmaya karar verdik. Bunu da devletimize hiç yük getirmeden yaptık. Binanın giriş katı, makam katı ve brifing salonumuzun bulunduğu son katı tamamen yeniledik. Modern, çağın gereksinimlerini dikkate alarak bir restorasyon yaptık. Giriş katına da iki ayrı oturma grubu ve ülkemizin kültürünü anlatan figürler koyduk. Bundan sonra hem çalışanlarımız hem vatandaşlarımız işlerini daha huzurlu bir ortamda yürütecek."dedi. 

Hizmet binasının yanı sıra Polis evinde de yenileme çalışmaları yaptıklarını söyleyen Cafer Şahin, personelin oturduğu lojmanlar ile hizmet binasının doğalgaz dönüşümünün de tamamlandığını belirterek, "Geçen yıl doğalgaz dönüşümü için çok uğraştık ama yetişmemişti. Hem personelin lojmanlarında hem de hizmet binamızda kalorifer kazanları eskimişti. Bu nedenle kış aylarında ısınma problemi yaşanıyordu. Bu sıkıntıyı da 300 bin YTL'lik resmi ödenekle çözdük ve doğalgaz kullanımına geçtik. Bu personelimizin ve ailelerimizin rahat ve huzuru için son derece önemli. Personelden iyi hizmet, polise yakışan davranışlar bekliyorsak öncelikle onların çalıştıkları ve yaşadıkları ortamları güzelleştirmek zorundayız. Personelimin kafasında vatandaşa ve devlete hizmet etmekten başka hiçbir düşünce olmamalıdır. Kendisi huzurlu olmayan bir personel görev yaptığı kentin ve vatandaşların huzurunu temin etmesi mümkün değildir."diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 11:31:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AYGAZ SAMANCI LTD.ŞTİ. IP: 88.241.153.xxx Tarih : 14.11.2007 14:29:25

sayın müdürümüzün yapmış olduğu yenilikler biz uşaklı esnaflara ve uşak halkına süpriz gibi olmuştur geldiği gündenden bu tarafa senelrdir arayıpta bulamadığımız bir emniyet müdürüdür. kendisine burdan şirketin yetkilisi olarak ve şirketim adına ve personelim adına teşekürlerimi iletiyorum yapmış olduğu hizmetten ve uşak halkına göstermiş olduğu sevgiden dolayı kendisine minnetarız tek temennimiz görevinde uzun yılllar uşakta kalması ve hizmetlerinin devamıdır