7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Uşak kar altında

UŞAK’TA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Uşak'ta öğle saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Meteoroloji yetkilileri kar yağışının yarın da devam edeceğini bildirirken Uşak-Ankara, Uşak-İzmir karayollarında trafik akışı güçlükle sağlanıyor.

Uşak’ta saat 15.00 sıralarında başlayan kar yağışı etkisini arttırarak devam ediyor. İl genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava buzlanmaya neden olurken yollarda trafik akışı güçlükle sağlanıyor. Meteoroloji, kar yağışının yarın da devam edeceğini bildirirken hava sıcaklıklarının gece geç saatlerde eksi 7 dereceye kadar düşeceği öğrenildi.

Bu arada kar yağışı nedeniyle Uşak-Ankara, Uşak-İzmir ve Uşak-Sivaslı karayollarında trafik akışı güçlükle sağlanabiliyor. Karayolları ekipleri yoğun kar nedeniyle kapanan yolları açmak için tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı. Trafik ekipleri de yollarda kontrollerini aralıksız sürdürürken zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. Kar yağışı nedeniyle bir çok köy yolunun da ulaşıma kapandığı öğrenildi. Manisa’nın Kula İlçesinde de etkili kar yağışı nedeniyle yolların trafiğe kapandığı bildirildi. Kula trafik ekiplerinin Uşak’tan Kula istikametine araçların geçişine izin verilmemesini istediği öğrenildi.

UŞAK’TA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR
UŞAK’TA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 18:54:04
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 23:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?