2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Uşak Ticaret Borsası'ndan fakirlere yardım

Uşak Ticaret Borsası (UTB), Uşak Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği'ne 800 ailenin ihtiyacını karşılayacak gıda yardımında bulundu. 

Ramazan ayında vatandaşların yardımlarını Gıda Bankası'na yaparak, gerçek ihtiyacı olan vatandaşlara yardım ulaştırabileceğini belirten Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Özköse, "Gıda Bankası, Uşak'ta yaşayan fakir insanların her ay ücretsiz gıda almasını sağlayan bir market. Özellikle Ramazan ayında gıda, giysi ve aklınıza gelebilecek her türlü malzemeye ihtiyacımız var. Çünkü kentimizde çok sayıda ihtiyaç sahibi aile bulunuyor. Bugün de Gıda Bankası'na Uşak Ticaret Borsası yardımda bulunuyor. Ramazan'da böylesine güzel hayırların olması bizi sevindiriyor. Ticaret Borsası'na teşekkür ediyoruz. Diğer hayırsever vatandaşlarımızın da yardımlarını bekliyoruz" dedi. 

Ramazan ayında ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak için yardımda bulunduklarını ifade eden Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Aydoğan da, "Uşak Gıda Bankası'na kentteki bütün kurumların, kuruluşların ve yardımseverlerin yardım yapmasını ümit ediyorum. Borsa olarak biz her yıl belli miktarda kırtasiye, giyim ve gıda yardımında bulunuyoruz. Bu yıl 30 bin YTL tutarında yardım dağıtacağız. Dağıttığımız yardımların hangi ihtiyaç sahibine gittiğini bilmememiz ve yardımların yerine sağlıklı bir şekilde ulaşması bizi daha da mutlu ediyor. Yoksul vatandaşlara rencide etmeden yardım elimizi uzatmalıyız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 14:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal koç IP: 88.240.162.xxx Tarih : 1.10.2007 20:01:27

uşak ticaret borsasının bu yardımları için onlara ayrı,ayrı teşekür ederim bu yardımlarının devamını dilerim ayrıca okullara yapmış oldukları kırtasiye yardımları içinde malkoçoğlu ilköğretim okulu okul aile birliği başkanı olarak ayrıca teşeküerlerimi arzederim saygılar sunarım