4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Uşak 'uydu kent' oluyor

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, görev süresince Uşak’ta çok önemli gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Çalışmalarımızı 2004 bütçesi doğrultusunda yapıyoruz. Mevcut imkanlarla alt yapı ve yol hizmetlerini yapabiliyoruz. 2005 yılı bütçesi ile ise Uşak’ı uydu kent yapacak projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Uşak’ta 2004 yılı içinde 42 bin tondan fazla asfalt çalışması yaptıklarını ifade eden Apaydın, "Dokuzsele Deresi’nin ıslah çalışmalarına başlanması, asfalt ve alt yapı çalışmaları, Ulubey duble yol çalışması, istimlak çalışmaları, toplu konut alanındaki sorunun çözülmesi ve arıtma tesisi için girişimleri 2004 bütçesi ile yaptık. 2005 bütçesi ile de çok önemli projeleri hayata geçireceğiz. Uşak Belediyesi 2005 yılında yatırım konusunda büyük patlama yapacak. 2005 yılında otopark yapımı, Atatürk Kültür Parkı’nın istimlak çalışmalarının tamamlanarak park alanının oluşturulması, arıtma tesisinin ihalesinin bitirilerek inşaata başlanması, düzenli çöp alanı yapılması, Bilim Sanat Merkezi’nin açılması, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin daha modern ve Uşak’a yakışır şekilde yeniden inşa edilmesi, yeni itfaiye binasının yapımı, 18. madde uygulamalarının sonuçlandırılması, hanımların boş vakitlerini geçirebileceği lokallerin açılması, yeni pazar yerlerinin oluşturulması ve mega proje olarak düşündüğümüz fuar, tanıtım ve satış merkezinin açılması gibi projelerin 2005 yılında yapımına başlayacağız" diye konuştu.
Parklar ve kaldırımlar yaparak vatandaşın gözünü boyamak ve şov peşinde olmadıklarını ifade eden Apaydın, "2004 yılında çok önemli projelere başladık. 2005 yılında bu projeleri halkımızın kullanımına sunacağız. Belediye yönetimi olarak Uşak’ın uydu kent olması için ve uzun yıllar Uşaklılar’a hizmet verecek kalıcı projeler peşindeyiz. Bunlardan en önemli olanlardan birisi hiç şüphesiz çevre sorunu. Uşak 2005 yılında bu sorunun kökünü kazıyacak. Biz bu önemli projelerin yanı sıra alt yapı ve üst yapı çalışmalarını da sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın projelere destek vereceğine inanıyorum. Belediye olarak bugünü değil yarınları kurtaracak projeleri gerçekleştireceğiz. 5 yıl içersinde Uşak, Ege’nin göz bebeği olacak. Biz sadece sabır istiyor ve vatandaşlardan manevi destek bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2005 Cuma 17:40:12
Güncelleme :11 Mart 2005 Cuma 13:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?