2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Uşaklı halterciye şık davet

69 kiloda Ağaoğlu Lisesi öğrencisi Haldun Kullay ve 77 kiloda Endüstri Meslek Lisesinden Ertuğrul Özyurt gösterdikleri başarılardan dolayı Genç Milli Takım kampına çağrıldı.

Başarılı sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkanı Mesut Apaydın Uşak’tan halterde bir dünya şampiyonu çıkartacaklarına inandığını belirterek, “Bu güne kadar birçok müsabakada dereceye giren Belediyesporlu bu genç kardeşlerimiz inanıyorum ki ileride bir dünya şampiyonluğu elde edeceklerdir. Uşak Belediyesi sporcularımızın iyi yetişmesi için gerekli desteği sağlayacağız” dedi.
Yaşamında spora düzenli olarak yer veren herkes başarılı olacağına inandıklarını ve Uşak Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz sürekli devam edeceğini ifade eden Başkan Apaydın, “Sporcularımızın daha başarılı olmaları için Uşak Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi her zaman yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Genç sporcularımızı ve onları yetiştiren anne babaları ile emeği geçen öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 19:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?