2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

UŞAKŞOK açılıyor

Uşaklı işadamları tarafından kurulan UŞAKŞOK alışveriş merkezleri, yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alanda "Uşak Park Center" açıyor.


Uşak Belediyesi Katlı Otopark"ın zemin katına kurulan Uşak Park Center" yarın düzenlenen törenle hizmete açılacak. Kentte yeni istihdam alanları oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Uşak Park Center’in sahiplerinden Halis Arslan ile Mustafa Atak, ekonomik krize rağmen mağazada 50 kişinin istihdam edileceğini ifade ettiler.Sektörde her zaman için tüketiciyi düşünerek hareket ettiklerini söyleyen Halis Arslan ve Mustafa Atak, "Uşak"ta kazandığımızı, Uşak"a yatırıyoruz” felsefesiyle çalıştıklarını kaydetti.


Küresel ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde istihdamın artmasına ve Uşaklıların moralin yükselmesine neden olacak böyle bir yatırımı yapmanın önemine değinen Halis Arslan ile Mustafa Atak, ““Şu anda Uşak"ı da etkisi altına alan ve etkisi uzun süre geçmeyecek olan bir küresel kriz yaşanıyor. Bu süreçte, birçok işletme kapandı veya işçi çıkarma yoluna gitti. Biz insanlara iş vermenin önemini kavradık. Toplumsal huzuru sağlamak için insanların bir işe ve hayatlarını idame ettirecek kadar da maaşa ihtiyacı var. Şu anda kent genelindeki mağazalarımızda 200"ün üzerinde çalışan var. Bu aile fertleriyle birlikte bin kişi kapsar. Yeni açacağımız Uşak Park"ta da en az 50 kişi istihdam edilecek. Elbette diğer mağazaların faaliyetleri dahilinde daha çok insan buradan ekmek yiyecek. Bunun yanı sıra müşterilerimize daha kaliteli hizmet için, sürekli çalışacağız”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 13:21:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?