4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Uşakspor 15 Mayıs'ta kongreye gidiyor

İkinci Lig B Kategorisi'nde şampiyon olup A Kategorisi'ne yükselmeyi garantileyen Uşakspor,  yeni yönetimini belirlemek üzere kongreye gidiyor.

A Kategorisinin çok zorlu olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Asım Kalelioğlu, yönetimi güçlendirmek için kongre kararı aldıklarını belirtti. Bu arada henüz Asım Kalelioğlu dışında başkanlık için adaylığını açıklayan bir isim olmadığı belirtildi.


Yusuf Zeki Çelik - Kenthaber / Uşak
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2005 Salı 19:50:05
Güncelleme :9 Mayıs 2005 Pazartesi 12:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erhan karslı IP: 212.156.169.xxx Tarih : 5.05.2005 21:36:58
Yaşa varol sayın asım başkan.bu takımı sahipsizlikten kurtardın,şampiyonluğa koşturdun.Senin yaptıklarını hiç kimse yapmazdı.senin dışında hiçbir işadamı takıma hiç destek vermedi.onlara yazıklar olsun.sezon başında satılığa çıkan kombineleri bile satın almadılar.bugün takımı bıraksan kulübün kapısına kilit vurulur.Bırakın 2.lig A grubunda oynamayı sahaya çıkartacak 11 oyuncu bile bulunamaz.belediye geçen dönem olduğu gibi bu dönemde yeterli desteği vermedi.Çalışmayan ılıcaksubaşı tesisleri ile otoparkı verdiler ya destek sağlamış oldular.Kendilerini oyalayacak belediyespor onlara yeter.Ticaret odasının baronları için en iyi şey takımın liglerden çekilmesi.böylece zorla yerdikleri minik yardımlardan da kurtulacaklar şüphesiz. Aşigolar başkana desteklerini kesintisiz sürdürsünler.başkana destek olmayanları şiddetli biçimde protesto etsinler.onların analarından emdikleri sütü burunlarından getirsinler.onlara dünyayı zindan etsinler.dünyanın kaç bucak olduğunu göstersinler.destek olmayanları sokağa çıkamaz hale getirsinler. Belediye de desteğini artırsın ayıp etmesin.Uşak tanıtımında büyük rol oynayan uşakspor’a daha fazla destek versin.gelirinin % 30 unu uşakspor’a versin.Sayın başkanın heykelinin dikilmesi lazım.belediye bunun için karar çıkartsın.İsmet paşa caddesinin adı asım kaleli caddesi olarak değiştirilsin. Sayın başkanın yaptıkları ve bundan sonra yapacakları hizmetlerin teşekkürü olarak uşakspor’un ismi KALELİ UŞAKSPOR yada KALELİSPOR olarak değiştirilmesini öneriyorum. Aşigolara selamlar