4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Uşak'ta çete dehşeti

Geçtiğimiz hafta Doktor kontrolü için evinden ayrılarak İzmir'e giden emekli işçi Fikret Çetin hunharca katledildi. Ailesinin geri dönmemesinden şüphelenip Polise haber vermesi üzerine yapılan araştırmada Fikret Çetin'in cesedi Gediz'in Akçaalan beldesinde köylüler tarafından bulundu.

Daha sonra Jandarmanın yaptığı araştırmada makdülün banka hesaplarından kaybolduğu süre içersinde 15 milyar TL. civarında paranın çekildiği belirlendi. Bu paraların İzmir, Kütahya,Afyon ve Uşak illerinden çekildiği de Jandarmanın yaptığı araştırmada ortaya çıktı. Katillerin Fikret Çetin'in hesabından parayı çekebilmek için kendisine bankamatik kartlarinin şifrelerini söyletmek için işkence yaptıkları da yapılan otopsi raporunda belirlendi.

Ailesi ve çevresi tarafından çok sakin bir insan olarak bilnen Fikret Çetin'in İzmir'de hastanede kontrolden geçtikten sonra bir şebekenin eline geçtiği ve kendisine işkence yapılmak suretiyle kart şifrelerinin öğrenildiği ve daha sonra hunharca katledildiği tahmin ediliyor.

Jandarma ve Polis şüphelilerin yakalanmalarının an meselesi olduğunu belirtirken bazı görgü tanıklarının da ifadelerine başvurulduğu gözlendi. Bu konuyla ilgili bilgisi olanların 156 nolu Jandarma İmdat telefonunu aramalrı istendi.

Yayın Tarihi : 2 Aralık 2003 Salı 00:01:00
Güncelleme :13 Şubat 2004 Cuma 22:29:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?