3
Mayıs
2024
Cuma
UŞAK

Uşak'ta festival coşkusu devam ediyor

Uşak'ta özel bir organizasyon firmasının düzenlediği ve 3 Ağustos'ta başlayan "Ticaret, Sanayi ve Alış Veriş Festivali" her akşam ünlü bir sanatçının konseri ve Moğolistan Devlet Sirki'nin renkli gösterileri ile devam ediyor. 12 Ağustos tarihine kadar devam edecek festivalde dün akşam ünlü sanatçı Nadide Sultan, sahne aldı.

Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Parkı'nda devam eden festivale Uşaklılar yoğun ilgi gösterirken festival alanında kurulan stantlar ve çeşitli etkinlikler renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor. Her gece ünlü bir sanatçının sahne aldığı festivalde Moğolistan Devlet Sirki'nin sunduğu gösteriler de ilgiyle izleniyor. Festivalde dün akşam sahne alan ünlü sanatçı Nadide Sultan, önümüzdeki ay içerisinde çıkarmayı düşündüğü yeni albümünden de şarkılar seslendirdi. Uşaklılara unutulmaz anlar yaşatan ünlü sanatçı Nadide Sultan, sahnede tam anlamıyla dağıttı. Giydiği topuklu ayakkabılar nedeniyle dans etmekte zorlanan sanatçı önce ayakkabılarını çıkarttı sonra da giymek için uzun süre uğraştı. Uzun süre topuklu ayakkabılar ile uğraşan Nadide Sultan'ın bu sıkıntısı objektiflere ilginç yüz ifadesi ile yansıdı. Nadide Sultan bir süre ayakkabısız olarak sahne performansını sürdürürken üzerine giydiği elbise ile de zor anlar yaşadı.

ÜNLÜ SANATÇIYA KADIN HAYRANINDAN İLGİNÇ TEKLİF

Özellikle kıvrak dans figürlerinin yer aldığı şarkıları seslendirdiği anlarda dans etmeye çalışan Nadide Sultan, elbisenin altına giydiği tayt ortaya çıktı. Omuzlarından askılı topuklarına kadar uzanan ve diz üstü yırtmaçlı çizgili sahne kostümü ile dikkat çeken ünlü sanatçı daha rahat dans etmek amacıyla ayakkabılarını da çıkartınca ortaya bu görüntüler çıktı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Nadide Sultan, bir bayan hayranının sahneye gelerek "Senin için taşıyıcı anne olabilirim" yazılı kağıdı okuyunca ikili arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Nadide Sultan bu not üzerine "Ben bir zamanlar evliyken taşıyıcı anne konusunda açıklamalar yapmıştım. Ama şimdi evli değilim. Seni taşıyıcı anne olarak kabul ederdim ama adam kaçtı gitti." dedi. Nadide Sultan, kendisine notu veren hayranına yaptığı bu açıklamasının ardından sözlerinin yanlış anlaşılmamasını söyleyerek bu sözlerinin bir espriden ibaret olduğunu söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 11:07:38
Güncelleme :9 Ağustos 2007 Perşembe 11:21:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?