2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

USİAD yönetiminden valiye ziyaret

Uşak Sanayici İşadamları Derneği (USİAD) Başkanı Hüseyin Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Kayhan Kavas'ı makamında ziyaret etti.

Kısa süre önce gerçekleştirilen genel kurul ile oluşan USİAD yönetimi ve Başkan Hüseyin Bilgin, derneğin çalışmaları hakkında Vali Kavas’a bilgi verdi.

USAİD Başkanı Bilgin, Vali Kavas’ın sivil toplum kuruluşlarına sağladığı destekleri bildiklerini söyleyerek, “USAİD olarak üyelerimizin ve işadamlarının ufkunu geliştirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ekonomik kriz ve yaşanan sıkıntılar sanayimizi ve istihdamı olumsuz etkiledi. Yapısal sorunlar ve krizin getirdiği olumsuzlukları bir an önce aşıp daha fazla katma değer sağlamayı hedefliyoruz. Uşak’ın sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayıp markalaşma ve işletmelerimizin kurumsallaşmasını hızlandırmalıyız. Valimizin ortak akıl ve sivil toplum kuruluşlarına bakış açısını iyi biliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizlere yardımcı olacağına inanıyoruz”dedi.

USİAD 'ın yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayhan Kavas, amaçlarının Uşak’ın kalkınmasına katkı sunmak olduğunu da ifade ederek kalkınma hamlesinde sivil toplum kuruluşlarının önemli bir rolü olduğunu da kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 15:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?