2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Uslu'dan İsrail'e kınama

AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu, yaptığı yazılı açıklamada İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını şiddetle kınadığını belirterek “İsrail oluşturduğu kan gölünde boğulacak”dedi.

İsrail’in Filistin’e karşı devlet terörü uyguladığını iddia eden Uşak Milletvekili Nuri Uslu, Gazze’deki insanlık dramına sessiz kalanları bu vahşeti görmeye davet ettiğini kaydetti. Türk milletinin her zaman Filistin halkının yanında yer aldığını belirten Uslu, “ İsrail’in Filistin’e karşı yürüttüğü devlet terörünü şiddetle kınıyorum. Savunmasız insanları, çocukları, kadınları, ihtiyarları hunharca katleden İsrail, bu yaratmış olduğu kan gölünde boğulacaktır.

u insanlık dramına sessiz kalan, bu vahşeti görmeyenleri de göremeye davet ediyorum. Zalimler, elbet zulümleriyle insanlık tarihinin kara sayfalarında kalacaklar ve yaptıklarının cezasını bulacaklardır. İsrail bu devlet terörünü derhal durdurmalı ve ateşkes ilan edilmelidir. Milletimiz Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 10:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aa IP: 212.174.172.xxx Tarih : 8.01.2009 14:30:19

Ağzına diline, aklına sağlık !!!!!!!!!!!!!