2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

UTB yönetiminden valiye ziyaret

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Kayhan Kavas’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan , yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği Vali Kavas’a projelerini anlattı.

Uşak tarımını geliştirmek amacıyla yeni dönemde önemli projeleri imza atacaklarını ifade eden Aydoğan, inşaat halindeki yeni hizmet binasını 2009 yılı içerisinde bitireceklerini söyledi. Uşak tarımının geçtiğimiz yıllarda yaşanan kuraklık nedeniyle ciddi zararlar gördüğünü 2009 yılında küresel krize rağmen yağışların iyi gitmesi çiftçileri ve Ticaret Borsası üyelerini sevindirdiğini kaydeden Yıldıray Aydoğan, “Önemli bir istihdam kapısı olan tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Geçtiğimiz birkaç yılda çeşitli projeler ve eğitim seminerleri ile Uşak tarımını güçlendirmeye çalıştık. Üreticilerimizin bilinçlenmesi ve tarımın gelişmesi ilimiz ekonomisine daha fazla katkı sağlayacaktır. Bunun sağlanması için borsa olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Uşak Valisi Kayhan Kavas ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Ticaret Borsası’nın kent için önemli bir kuruluş olduğunu, 2008 yılında olduğu gibi 2009 yılında da başarılı çalışmalar yapacaklarına inandığını belirtti.

Ticaret Borsası Başkanı Aydoğan daha sonra yönetim kurulunda yer alan üyeleri, Vali Kayhan Kavas’a tanıttı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 23:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?