4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

UTB'nin başkanı Aydoğan

Uşak Ticaret Borsası (UTB) yönetim kurulu seçimlerinde Yıldıray Aydoğan başkan seçildi.

UTB Toplantı Salonu’nda yapılan yönetim kurulu seçimlerinde UTB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yıldıray Aydoğan, Yönetim Kurulu Başkan yardımcılıklarına Mehmet Kılıç ve Haşim Çelik muhasip üyeliğe Kazım Onuş, Yönetim Kurulu üyeliğine Faik Doğaktekin, Meclis Başkanlığı’na Mehmet İhsan Özkya, Meclis Başkan yardımcılıklarına Mustafa Sezer ve Hüseyin Yüksel katip üyeliğe ise Şefik Kuşçu seçildi.

Disiplin Kurulu’na Mustafa Alper, Muzaffer Doğan, Mustafa Büyükdikmen, Sezgin Kılınçer, Ömer Ateş ve Ali Osman Özcan seçilirken yönetim kurulu yedek üyeliklerine Mesut Dolgun, Bekir Kütük, Mehmet Çemcı ve Hasan Tahsin Bayer seçildi.

UTB Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Aydoğan, kısa ve uzun vadeli hedeflerinin bulunduğunu belirterek, "En kısa zamanda meslek komitelerini kurup borsamızı daha aktif hale getireceğiz. Zahire pazarı, sebze ve meyve hali ve canlı hayvan pazarı toplu olarak bir yerde. Bu bölgede bir yer temin edip üyelerimize yerinde hizmet vereceğiz. Türkiye’nin küçükbaş hayvan derisinin yüzde 70’ini işleyen deri işletmeleri Uşak’ta olmasına karşın, derici esnafımızdan borsamıza üye olanların sayısı çok az. Derici ve yün esnafı ile yakından ilgilenerek borsaya üye yapmayı ve daha sonra deri ve yün borsası kurmayı hedefliyoruz. Bu projeyi başarabilirsek dericilik sektörü eski günlerine dönebilir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2005 Cumartesi 22:52:08
Güncelleme :28 Mart 2005 Pazartesi 17:04:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?