2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

UTSO'da ortak liste hazırlığı

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Hazim Sesli, Şubat ayında yapılacak Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) seçimlerinde ortak liste üzerinde anlaşma sağlandığını açıkladı.


Hazim Sesli, UTSO Başkanı İsmail Karaman ile yaptıkları görüşmelerde ortak liste ile seçimlere gitmeye karar verdiklerini ifade ederek Uşak'ta iş dünyasının birlikte hareket etmesi gerektiğini, söyledi. Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan UTSO seçimleri ile ilgili bilgi veren Sesli “UTSO Başkanı İsmail Karaman ve ekibi ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Bu görüşmelerde seçime tek liste ile gitmeyi değerlendiriyoruz.Seçimlerden sonra oluşacak yönetim kurulu iki yıl süreyle başkan seçecek. İki yılın ardından yeni başkan seçilecek. Böylelikle dört yılık başkanlık süresi dönüşümlü olarak yapılacak. Küresel kriz ve ekonomideki sıkıntıları birlikte hareket ederek aşacağımızı düşünüyoruz.

Kamuoyunda bir parçalanmışlık görüntüsü var. Biz guruplaşmanın olmadığı, kent için ortak akıl ve hareket birliği ortaya koyan bir iş dünyası hayal ediyoruz. Kentimizin sorunlarını böylelikle daha kolay çözeceğimizi biliyoruz. Bunun için mutabakata varılması sevindiricidir” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 16:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?