2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

UTSO'da seçim heyecanı başlıyor

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı İsmail Karaman, oda olarak seçim sürecine girdiklerini ve perşembe günü meslek komitesi seçimlerini gerçekleştireceklerini söyledi.

Küresel ekonomik krizin Uşak ekonomisine ve sanayisine de olumsuz etkilediğini krize karşı birlik beraberlik içerisinde çalışmayı hedeflediklerini belirten İsmail Karaman, 20 Şubat 2009 tarihi itibariyle UTSO olarak seçim takvimini tamamlayacaklarını kaydetti. Perşembe günü Şan Düğün Salonu’nda UTSO meslek komitesi seçimlerinin yapılacağını 18 Şubat 2009 günü de yönetim kurulu seçimlerini yapacaklarını ifade eden Karaman, “Üyelerimize ve sanayimize daha kaliteli etkin bir hizmet sunak için meslek komitelerimizi 13’den 16’ye meclis üyesi sayımızı da 26’dan 43’e çıkarttık”dedi.

Küresel ekonomik krizin etkilerinin her geçen gün arttığını Uşaklı sanayiciler olarak böyle bir ortamda sorunlara ortak çözüm aramak zorunda olduklarını ifade eden İsmail Karaman, “ Birlik beraberliği sağlamak adına gruplaşmayı bir kenara bırakıp ortak liste hazırlamaya karar vermiştik. Bu kararımız doğrultusunda seçimlere gidiyoruz. Tek liste ile seçim sürecini atlatıp sanayicimize ve il ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz. Seçim sürecinden sonra yeni hizmet binamızı tamamlayacağız. 4 yıl boyunca yürüttüğümüz hizmetlerin yanı sıra yeni açılımlarla çalışmalarımıza hız vereceğiz. UTSO seçimlerinin şimdiden hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 16:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?