2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

UTSO'da seçim heyecanı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) meslek komitesi seçimleri yapıldı.

Şan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlerde tek liste oylandı. UTSO meslek komitesi seçimlerinde sandıklar saat 17.00 açılacak.Yönetim kurulu seçimleri ise 18 Şubat 2009 günü yapılacak.

Daha önce UTSO yönetimi ile Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin aldığı karar gereği seçimlere ortak liste ile gidileceği duyurulmuştu. Bu kapsamda gerçekleştirilen seçimleri değerlendiren UTSO Başkanı İsmail Karaman ile Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Hazim Sesli, Türkye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Küresel ekonomik krize karşı ortak hareket etmek sorunları ve fırsatları el ele vererek ortak akıl ile değerlendirmek amacıyla UTSo seçimlerini tek liste ile gitme kararı aldıklarını belirten İsmail Karaman, seçimlerle ilgili geniş açıklamayı sürecin tamamlanmasından sonra yapacaklarını söyledi.

UOSB Başkanı Hazim Sesli ise ortak liste kararının kente ve sanayicilere yarar getireceğini kaydederek, “Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor. Uşak için ortak liste ile seçimlere giriyoruz. İlimiz ve sanayicilerimiz için bu kararın yararlı olacağını düşünüyorum. Bu birlikteliğin sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 19:42:06
Güncelleme :14 Şubat 2009 Cumartesi 10:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?