2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

UTSO'dan Ankara çıkarması

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile Kadın Girişimciler temsilcileri; Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Bakanı Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Ankara’da ziyaret etti.

Hafta sonu gerçekleşen ziyaretlerde Uşak heyeti Bakan Çağlayan, Durmuş Yılmaz ve Rifat Hisarcıklıoğlu ile ekonomik kriz ve Uşak’ın sorunlarını konusunda görüş alışverişinde bulundu. İlk olarak Bakan Zafer Çağlayan’ı ziyaret eden heyet, Uşak’ın sıkıntılarını ve beklentileri aktardı. Daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret eden Uşak heyeti, kriz ortamında sanayicinin desteklenmesi gerektiğini ve bu konuda kendisinden yardım beklediklerini dile getirdi. UTSO’da oluşan yeni yönetim ile tanışan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, kriz nedeniyle dünya ülkeleri gibi Türkiye’nin de zorlu bir süreçten geçtiğini ifade ederek sanayicilerin ve tüccarın bu süreci atlatmak için desteğe ihtiyaç duyduğunu olduğunu kaydetti.

Son olarak Uşaklı olan Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz ile görüşen UTSO Yönetimi ve Uşaklı Kadın Girişimciler, Durmuş Yılmaz ile birlikte yemek yedi. Dünyada yaşanan küresel ekonomik kriz ve Türkiye’ye etkileri konusunda Merkez Bankası Başkanı Yılmaz ile görüş alışverişinde bulunan heyet, Ankara ziyaretlerini tamamladı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman, ziyaretlerin verimli geçtiğini ifade ederek ziyaretler sırasında Uşak’ın taleplerini ve sıkıntılarını aktardıklarını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 22:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?