2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Vali Çakacak Clandras’a hayran kaldı

VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK CLANDRAS’A HAYRAN KALDI

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Karahallı İlçesi’ndeki tarihi Clandras köprüsüne hayran kaldı. Vali Çakacak ziyaret sırasında fotoğraf makinesiyle köprünün fotoğrafını çekti.

Karahallı İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Özdemir Çakacak, tarihi Clandras köprüsüne hayran kaldı. Karahallı ziyaretini Kaymakam Ümit Çavuldak’ı makamında ziyaret ederek başlayan Çakacak, daha sonra ilçe jandarma komutanlığı, belediye başkanlığı ve emniyet amirliğini ziyaret etti. İlçedeki çarşı esnafını da gezen Vali Özdemir Çakacak vatandaşların sıkıntılarını da dinledi. Vali Özdemir Çakacak'a Alay Komutanı İsmail Özcan ile Emniyet Müdürü Cafer Şahin de eşlik etti.

Karahallı Kaymakamı Ümit Çavuldak, Vali Çakacak’a ilçenin sorunları ile ilgili bir brifing sunarak ilçede 184 öğretmenin görev yaptığını 108 derslik ve toplam bin 650 öğrencinin bulunduğunu söyledi. 2005 yılında faaliyete geçen Karahallı Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 87 parsel bulunduğunu 11 firmaya yer tahsisi yaptıklarını ve bunlardan 4 tanesinin üretime geçtiğini anlatan Kaymakam Çavuldak, ilçenin en önemli geçim kaynağının dokumacılık olduğunu bildirdi. İlçenin acil çözümlenmesi gereken sorunlarını da sıralayan Çavuldak, “Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler barınma sorunu yaşıyor. Üniversite öğrencilerimiz için yurt inşa edilmesi gerekiyor. İlçemizde ayrıca bir spor salonu inşa edilmesi gerekiyor. Bölünmüş yol ve Clandras’ın turizme kazandırılması için desteğe ihtiyaç var”dedi.

Vali Özdemir Çakacak, ilçeye gerekli desteğin sağlanacağını ifade ederek, “ Devlet olarak elimizdeki imkanları seferber ederek sorunları çözeceğiz”dedi.

Karahallı gezisini Clandras köprüsü ile sonlandıran Vali Özdemir Çakacak, tarihi Pepuza Antik kenti ile ilgili bilgi aldı. Clandras köprüsünün turizme kazandırılması için gereken desteği vereceklerini de belirten Çakacak, bir ara fotoğraf makinesi ile köprünün fotoğraflarını çekti.

VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK CLANDRAS’A HAYRAN KALDI
VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK CLANDRAS’A HAYRAN KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 20:10:03
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 21:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?