2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Vali Çakacak göreve başladı

Valiler kararnamesi ile Uşak Valiliğine atanan Özdemir Çakacak, göreve başladı. Öğle saatlerinde makamına oturan Vali Çakacak, daire müdürlerine "Devletin gülen yüzünü vatandaşa göstereceksiniz" taimatını verdi.

Van Valisi iken Uşak Valiliği görevine atanan Özdemir Çakacak, bugün öğle saatlerinde kente gelerek görevine başladı. Vali Çakacak, "Uşaklıların derdi benim derdim, sevinçleri benim sevincimdir"dedi. Eşi Kevser ve oğlu Burak ile birlikte kente gelen Uşak Valisi Özdemir Çakacak, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada görev yaptığı her ilde devetin gülen yüzünü vatandaşa göstermek için çalıştığını söyedi. Vali Çakacak, valilik önünde Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Garnizon Komutanı M. Ruhi Candan, Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman ve daire müdürleri ile valilik çalışanarınca karşılandı.

Daire müdürlerine ilk talimatını "Devletin gülen yüzünü vatandaşa göstereceksiniz" diyerek veren Vali Çakacak, "Uşak iç Ege'de yer alan bir kentimiz. İki organize sanayisi, havaalanı ve girişimci ruhla gelişmekte olan bir kente gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Devletimizin emrinde milletimizin hizmetinde görev yapmanın huzurunu yaşıyorum. Uşaklılara hizmetin en iyisini en güzelini sunmak için çalışacağız. Devetin sıcaklığını vatandaşa göstereceğiz. Herkesi kucaklayan bir anlayışla çalışacağız. Daire müdürlerine ilk taimatım devletin gülen yüzünü vatandaşa göstermeleridir. Bu konuya önem vereceğiz"dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 19:18:12
Güncelleme :1 Temmuz 2009 Çarşamba 22:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet canlı IP: 78.176.10.xxx Tarih : 1.07.2009 23:40:29

hoş geldiniz ilimize sayın valimiz. daira il md ve şeflikleri inçeleme fırsatı bulursanız sevinirim.