2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Vali Kavas şenlik stantlarını gezdi

Uşak Üniversitesi 4. Bahar Şenlikleri açılış etkinlikleri kapsamında Bir Eylül Kampüsü'nde tören düzenlendi.

Törene Vali Kayhan Kavas, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ruhi Candan, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, Rektör Prof. Dr. Adnan Şişman, öğretim görevlileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Törende koruşan Vali Kayhan Kavas Uşak Üniversitesi'nin aklın ve bilimin yolunda gelişmeye devam ettiğini kaydetti. Öğrencilerin yorucu bir eğitim öğretim yılını geride bıraktığını, eğlenmeyi hak ettiklerini belirten Vali Kayhan Kavas "Antik çağlardan itibaren bahar aylarında insanlar kış aylarının getirdiği ve doruğa çıkan yorgunluk hissinden arınır. Öğrencilerimizde yorucu bir dönemi geride bıraktı. Şenlikler sayesinde öğrencilerimiz bir yılın yorgunluğunu atacak"dedi.

Tören Bloco Entrudo Samba Perkünson Grubu'nun gösterisi ve şenlikler afiş yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile şenlikler nedeniyle düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle devam etti.

Halk oyunları ve dans gurubunun ardından Vali Kayhan Kavas şenlik alanındaki stantları gezdi. Stantlarda öğrenciler tarafından yapılan eserleri ilgiyle izleyen Kavas öğrencilerle de sohbet etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 19:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?