2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Vali Kavas'tan duygusal veda

Son valiler kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Uşak Valisi Kayhan Kavas veda etti. Valilik önünde yoğun bir kalabalık tarafından uygulanan Vali Kavas duygulu anlar yaşadı.

Yaklaşık 4 yıldır Uşak Valisi olarak görev yapan Kayhan Kavas, için bugün sabah saatlerinde valilik önünde veda töreni düzenlendi. Valiler kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Kayhan Kavas için düzenlenen veda töreni duygulu anlara sahne oldu. Kavas için düzenlenen veda törenine Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş ile valilik çalışanları katıldı.

Valilik binası önündeki törende Vali Kayhan Kavas eşi Yeşeren ve kızı Asmin Kavas gözyaşlarına hakim olamadı. Uğurlama törenine katılan herkesle tek tek vedalaşan Kavas ve ailesi kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti. Valilik önündeki veda töreninin ardından makam aracı ile kentten ayrılan Kayhan Kavas için Banaz ilçesinde de bir veda töreni düzenlendi. Vali Kavas makam aracıyla Banaz ilçesine doğru giderken aralarında Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu ve ilçe kaymakamlarının da bulunduğu bir grup Banaz ilçesine kadar Kavas’a eşlik ettik.  Banaz İlçe çıkışındaki bölge trafik amirliği bahçesindeki törene ilçenin mülki amirleri ile vatandaşlarda katıldı.

Kayhan Kavas, veda töreni öncesi yaptığı yazılı açıklamada bundan sonrada Uşak’a hizmet etmeye devam edeceğini belirterek şunları söyledi; “Ömrüm boyunca nerede olursam olayım Uşak’a hizmet etmeyi kutsal bir vazife olarak sayacağım. Gönülden bağlı olduğum Uşak ilindeki valilik görevim süresince milletime, devletime tarafsızlık adalet, hukuka bağlılık, kamu yararı ilkeleri çerçevesinde hoşgörü ve sevgi esasına dayalı olarak hizmet etmeye çalıştım. Bu kutsal görevde bana destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Ben ve ailem tüm Uşak halkına bize gösterdikleri muhabbet nedeniyle teşekkür ediyoruz”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 14:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?