2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Vali Kavas'tan öğrencilere ödül

Uşak Valisi Kayhan Kavas, Milli Eğitim Bakanlığı Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi’nce 2008-2009 Öğretim Yılı İlköğretim Okulları arası Yıldız Erkekler Hentbol Finallerinde ikinci olan Malkoçoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine ödül verdi.

Geçen hafta Mersin’de düzenlenen Türkiye Finali müsabakasında Türkiye ikincisi olan öğrencileri, Malkoçoğlu İlköğretim Okulu’na giderek tebrik eden Vali Kavas, öğrencilerin elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını söyledi.

Milli Eğim Müdürü Recep Düzün ile birlikte öğrencilere ödül veren Vali Kavas, sportif faaliyetlerde Uşaklı öğrencilerin son yıllarda Türkiye dereceleri almasını mutlulukla karşıladıklarını ve öğrencilere her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Malkoçoğlu İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler Hentbol takımının ildeki müsabakaları birinci olarak tamamladıktan sonra grup, yarı final ve finallerde de büyük bir başarı gösterdiğini söyleyen Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, “ Öğrencilerimiz Manisa’daki grup müsabakaları ile Aydın’daki yarı final maçlarını birinci olarak tamamlamıştı. Geçen hafta Mersin’deki Türkiye finallerinde de İzmir, Ankara ve İstanbul takımlarını yenerek finale kaldı. Elazığ temsilcisi ile oynadığı final maçını kaybeden okulumuz Türkiye ikincisi olarak döndü. Öğrencilerimizin gösterdiği başarıdan dolayı mutluyuz. Öğrencilerimizi ödüllendirmek için Valimiz Kayhan Kavas ile birlikte okula geldik”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 14:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?