2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Validen çocuklara özel ilgi

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, her gittiği toplantı, açılış tören ve köy gezilerinde çocuklarla yakından ilgileniyor.

Çocuklarla her gittiği yerde sohbet edip isteklerini dinleyen ve gelecekle ilgili hayallerini soran Vali Çakacak, makam arabasında sürekli çikolata taşıyor.

Son valiler kararnamesi ile Uşak Valiliği görevine atanan ve yaklaşık iki ay önce görevine başlayan Vali Özdemir Çakacak, kentin sorunlarının yanı sıra çocuklarla da yakından ilgileniyor. Yaz dönemi olması nedeniyle sürekli köy ve ilçe gezilerine çıkan Vali Çakacak, her gittiği yerde çocuklarla bir süre sohbet edip çikolata dağıtıyor.

İki gündür Uşak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıl dönümü etkinliklerine katılan Vali Özdemir Çakacak, bu etkinliklerde de çocukları ihmal etmedi. Çocuklarla; spor, eğitim, ders ve güncel konular üzerinde sohbet ederek daha sonra bol bol çikolata dağıtan Vali Çakacak, çocuklara olan sevgisi ile ilgili soruları yanıtlayarak "Evet çocukları çok seviyorum. Her gittiğim yerde onlarla ilgilinmek, sohbet etmek, onlara küçük hediyeler vermek beni mutlu ediyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz miniklere şefkat göstermek hepimizin görevi"dedi.

Valinin yakından ilgilendiği çocuklar ise gördükleri şevkat ve ilgiden memnun olduklarını belirterek "Vali baba bizi çok seviyor" diyerek mutluluklarını ifade edyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 13:43:52
Güncelleme :3 Eylül 2009 Perşembe 14:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?