2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Validen daire müdürlerine uyarı

VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK’TAN DAİRE MÜDÜRLERİNE UYARI

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, il müdürleriyle bir toplantı yaptı ve insan odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade etti. Vali Çakacak “Yolsuzlukla mücadele etmek her daire müdürünün titizlikle üzerinde durması gereken konulardan bir tanesidir”dedi. Kurum müdürlerinden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Çakacak, daire müdürlerinden mesai saatlerine de uymalarını istedi.

Öğretmenevi toplantı salonunda ildeki daire müdürleriyle toplantı yapan Uşak Valisi Özdemir Çakacak, idarede birliğin sağlanması, teşkilatların ahenkli çalışması ve ihtiyaç duyulan tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. İl müdürlerinden yapılan yatırımlar ve projelerle ilgili bilgi alan Vali Özdemir Çakacak, kurumların kendi vizyon ve misyonunu belirlemesi gerektiğini belirterek, “Görevi icra ederken hesap verebilirliği ön planda tutmalıyız”dedi.

Kurumların koordinasyon ve iş birliği içerisinde çalışmasına büyük önem verdiklerini kaydeden Vali Çakacak toplantıda şunları söyledi; “Kurumların kendi vizyon ve misyonunu belirleyip, görevleriyle ilgili belli hedefleri olması gerektiğini ve görevlerini icra ederken, daima hesap verebilirliği ön planda tutması gerekiyor. Yönetim anlayışımız tamamen insan odaklı bir yönetim olmalıdır. İnsan haklarına saygı ve hakların korunması hepimizin en başta gelen görevi olmalıdır. Vatandaşlarımızın yoğun olarak hizmet aldığı kurumlarda işlemlerin en çabuk şekilde gerçekleştirilmesi için daire müdürleri her türlü tedbiri almalıdır. En üst düzeyde verim alabilmek için kurumların işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışması gerekiyor. Mesai saatlerine uyulmasına da büyük önem veriyoruz. Sizlerinde bu konuya önem vermenizi istiyorum. Yolsuzlukla mücadele etmek her daire müdürünün titizlikle üzerinde durması gereken konulardan birisidir”

VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK’TAN DAİRE MÜDÜRLERİNE UYARI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 16:12:00
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 00:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?