2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Validen Göğüm Göleti'nde inceleme

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, mesire alanı ve sportif amaçlı olta balıkçılığına açılması planlanan Göğüm Göleti'nde incelemelerde bulundu.

İl Genel Sekreteri Servet Ecemiş'ten göletle ilgili teknik bilgileri alan Vali Özdemir çakacak, gölete giderek incelemelerde bulundu. Kaçak olduğu iddiasıyla yıkılması gündemde olan gölet kenarındaki villaları da inceleyen Vali Çakacak, göletin mesire alanı olarak kullanılmasının uygun olacağını bildirdi.

Gölet kenarındaki villalarla ilgili bir açıklama yapmapan Özdemir Çakacak, kente yakın olan iki göletten biri olan Göğem Göleti'nin daha verimli kullanılmasının önemide değindi. İl Genel Sekreteri Servet Ecemiş ve Alay Komutanı İsmail Özcan ile birlekte gölete giden Vali Çakacak, İl Özel İdaresi'nin Karaağaç ve Göğem göleti ile ilgili bir proje üzürinde çalıştığını projenin uygulanabilirliğini değerlendireceklerini ifade etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş ise konuyla ilgili olarak, şuan için kesin bir karar almadıklarını Vali Çakacak'ın göleti görmek istediğini ifade ederek, "Proje hakkında Vali beye bilgi verdik. Göğem göletinin hem sportif amaçlı hem de vatandaşların piknik yapacağı bir mesire alanı olarak kullanılmasını hedefliyoruz. Göletin olta balıkçılığı için kullanılması ekonomik getiri de sağlayabilir”dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 14:50:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmetcanlı IP: 85.108.41.xxx Tarih : 17.09.2009 22:52:48

sayın valim  karaağaç göletinin himete açılabilmesi için  önçe ılıçak su ve kasapoğlu foseptik cukuru alanlarının ıslah edilmesi birde karaağaç mah çöplüğünün ıslah edilmesi gerekir , yoksa ünüverste ve diğer atıkları buluştuğu yer gölet  bu konuda uzman kişilere inçeletirseniz daha sağlıklı olur. orayı rant alanı olarak  kullanmak isdeyenler olabilir sayğılarımla.