7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Vekil adayları oylarını kullandı

UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Uşak Milletvekili adayları oylarını kullandı.

Uşak’ta sabah saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi devam ediyor. Vatandaşlar oylarını kullanmak için sandıklara gelmeye devam ederken AK Parti, CHP ve MHP’nin Uşak Milletvekili adayları da oylarını kullandı. AK Parti Uşak 1. sıra Milletvekili Adayı İsmail Güneş ile AK Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Altay ve MHP 1. sıra Milletvekili Adayı Metin Deniz Savaş oylarını Mehmetçik İlköğretim Okulu’nda kullandı. CHP 1. sıra adayı Dilek Akagün Yılmaz ise oyunu Bedriye Kadir Uysal İlköğretim Okulu’nda kullandı. Uşaklı milletvekili adayları seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesini temenni ederken sonuçların ülke ve Uşak’a hayırlar getirmesini diledi.

AK Parti Uşak 1. sıra Milletvekili Adayı İsmail Güneş, demokrasinin vazgeçilmezi olan oy verme işlemlerinin kentte huzur içerisinde devam ettiğini ifade ederek, “Öncelikle seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Demokratik olgunluk içerisinde oy verme işlemleri devam ediyor. Aday arkadaşlarımızın hepsine başarılar dilerken seçimlerden yeniden iktidar olarak çıkacağımızı düşünüyorum” dedi.

CHP 1. sıra Adayı Dilek Akagün Yılmaz, Uşak ve Türkiye için ciddi projelerinin olduğunu ifade ederek, “ Seçimler ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Kampanya sürecini iyi değerlendirdik. Gece gündüz çalışarak toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya çalıştık. Seçimlerden iktidar olarak çıkmayı umut ediyoruz. Milletvekili seçildiğimde Uşak’ın sorunlarını meclise taşıyarak çözüm arayacağım” dedi.

MHP 1. sıra Adayı Metin Deniz Savaş da partisinin baraj sorunu yaşamayacağını anlatarak, “Oyumuzu kullandık. Seçimlerin milletimize hayırlar getirmesini arzu ediyorum. Seçimlerin demokratik olgunluk içerisinde geçmesi için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Hizmet için çıktığımız bu yarışta tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI OYLARINI KULLANDI
UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI OYLARINI KULLANDI
UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI OYLARINI KULLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 14:12:01
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 01:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?