2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Yanlış ihbar alarma geçirdi

Uşak’ta öğle saatlerinde bir yangın ihbarı alan itfaiye ve polis ekipleri süratle yangın ihbar yerine hareket ederek alarma geçti ancak gelen ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Uşak Merkez, Kurtuluş Mahallesi Bir Eylül Caddesi üzerinde konut yangını olduğu ihbarını alan itfaiye ekipleri süratle ihbar noktasına hareket etti. İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı 4 yangın arazözü siren çalarak Bir Eylül Caddesi üzerine gelince vatandaşlarda olay yerinde toplanarak merakla ne olup bittiğini anlamaya çalıştı.

İntihar girişimi yada yangın olduğunu sanan kalabalık itfaiye ekiplerinin çevredeki binaları kontrol ederek yangın olup olmadığını kontrol etmesini meraklı gözlerle izledi. Yangın ihbarının asılsız olduğunu anlayan itfaiye ve polis ekipleri ise normale döndü. Kısa süre sonra aynı noktadan bir yangın ihbarı daha geldi ve itfaiye ekibi ile ambulans istendiği bildirildi.

Polis ve itfaiye ekipleri aynı noktadan 10 dakika arayla gelen ikinci ihbarında asılsız olduğunu fark ederek bu kez olay yerine gelmedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 17:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?