2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Yaz kurslarına başvurular başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Toprak gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu sevdirmek amacıyla yaz gelişim kursları açacaklarını söyledi.

Uşak İl Spor Merkezi bünyesinde açılacak yaz gelişim kursları için kayıtların 25 Mayıs günü başladığını ve kursların 29 Haziran günü başlayacağını söyleyen Ahmet Toprak, kursların atletizm, basketbol halter, karate ve voleybol dallarında açılacağını kaydetti.

Öğrencilerin yaz aylarında sportif faaliyetlere katılmasını sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için kursların önemli bir etken olduğunu söyleyen Ahmet Toprak, “ Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kanalize etmek, sporu sevdirmek, alkol, sigara, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan ve davranışlardan korumak ve uzak tutmak istiyoruz. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi ve güzeli taktir edebilen, saygılı, kurallara riayet edebilen, erdemli ve topluma yararlı elit sporcuları yetiştirmek en temel hedefimizdir. Türk sporuna ve spor kulüplerine tabanda sporcu kaynağı oluşturarak, sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamalıyız., Uluslararası alanda üstün başarılar elde edecek sporcular yetiştirmeye katkıda bulunmak amacıyla faaliyetini sürdüren “Uşak İl Spor Merkezi” bünyesinde yaz dönemi gelişim çalışmalarının kayıtları 25 Mayıs 2009 tarihinde başlayacak. Kurlarımız ise 29 haziran 2009 Pazartesi günü saat:10:00’da Atatürk Spor Salonunda yapılacak açılış töreni başlayacak”dedi.

Ahmet Toprak, kurslara katılmak isteyen öğrencilerin kayıt için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine başvurması gerektiğini de söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 13:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?