2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Yeni Vali'ye hayırlı olsun ziyareti

Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan uzun ve meclis üyeleri Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

Dün öğle saatlerinde yeni görevine başlayan Vali Özdemir Çakacak’a başarılar dileyen İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan uzun, meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Uşak İl Özel İdaresi’nin geçen dönem yerel yönetimler reformu kapsamında pilot il seçildiğini anlatan Ali İhsan Uzun, Vali Çakacak ile birlikte çalışmaktan duyacakları memnuniyeti dile getirdi.

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ederek, halka hizmet etmek için ortak hareket edeceklerini söyledi. Uşak halkına en iyi hizmeti götürmek için tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışacaklarını anlatan Vali Çakacak, “ Millete hizmet etmekten başka düşüncemiz yok. İl Genel Meclisi de halka hizmet yolunda önemli bir görevi yerine getiriyor. Özellikle kırsal alandaki hizmetlerin bir çoğu İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi eliyle gerçekleştiriliyor. Yeni dönemde de yürütülen hizmetler devam edecek. İl Genel Meclisimizle uyum içerisinde vatandaşa en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum”dedi.

Vali Özdemir Çakacak ziyaret sonunda İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte makamında hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 18:48:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?