2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Yuva çocuklarına 50 TL bayram harçlığı

Uşak Valisi Özdemir Çakacak ile protokol üyeleri Jandarma ve Polis polis ekipleri ile Yetiştirme Yurdu, Çocuk Yuvası ve Huzur Evi sakinlerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Öğretmenevi'nde yapılan bayramlaşma törenine, Vali Özdemir Çakacak Belediye Başkan Vekili Mustafa Gündüz, Garnizon Komutanı İsmail Özcan, Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin, ve Osman Cokunoğlu ve daire müdürleri katıldı.

Vali Çakacak bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada halkın huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirterek, tüm Uşak halkının bayramını kutladı. Çakacak, sakin huzurlu bir bayram dileğinde bulunarak, "Dini bayramlarımızdan olan Ramazan Bayramını hep birlikte huzur içerisinde kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar sevgi ve hoşgörü demektir. Birlik beraberliğimizi ve kardeşlik duygularımızı bayramlar dışında da sürdürmeliyiz. İşte o zaman milletçe barış ve huzur içerisinde yaşama fırsatı buluruz. Bu duygularla tüm Uşak halkının Ramazan bayramı’nı tebrik ediyorum" dedi.

Vali Özdemir Çakacak ve beraberindeki heyet, bayramlaşma töreninin ardından Çocuk Yuvası, Jandarma Alay Komutanlığı İl Emniyet Müdürlüğü Yetiştirme Yurdu ve Huzurevini ziyaret etti. Yetiştirme yurdu ziyareti sırasında yuvadaki çocuklarla tek tek ilgilenen ve çocuklara oyuncak dağıtan Vali Çakacak, yuva çocuklarına zarf içerisinde 50’şer TL bayram harçlığı verdi. Vali Çakacak’ın eşi Kevser Çakacak’ta yetiştirme yurdundaki ve çocuk yuvasındaki çocuklarla yakından ilgilendi. Son olarak Huzurevi sakinleriyle bayramlaşıp bol bol sohbet eden Özdemir Çakacak, 85 yaşındaki Murat Koç adlı yaşlının darbuka eşliğinde söylediği yöresel türkülere ve oyunlara da eşlik etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 18:08:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?