8
Mayıs
2024
Çarşamba
UŞAK

Zübeyde Hanım Parkı açıldı

Uşak Belediyesi tarafından yenilenen Zübeyde Hanım Parkı, düzenlenen törenle halkın kullanımına açıldı. Belediye Başkanı Ali Erdoğan, yaz döneminde kent merkezinde yeni parklar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilenen Zübeyde Hanım Parkı, Belediye Başkanı Ali Erdoğan tarafından hizmete açıldı. Belediye olarak kent merkezinde yeni parklar inşa etmeye devam edeceklerini kaydeden Ali Erdoğan, "Özellikle yaz dönemince çocuklar parklarda daha fazla vakit geçiriyor. Belediye olarak her yıl yeni parklar inşa ediyoruz. Park inşa etmekteki amacımız halkımıza yeni yaşam ve çocuklarımıza oyun alanları oluşturmaktır. Vatandaşlarımızın inşa edilen parklara sahip çıkmasını da istiyoruz. Parkların amacına uygun olarak kullanılmasını bekliyoruz" dedi.

Zaman zaman parkların kötü niyetli kişilerce tahrip edildiğini ve oyun gruplarının parçalandığını da ifade eden Ali Erdoğan, "Bu tür kötü niyetleri kişilere karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmasını istiyoruz. Çünkü verilen zararlar halkın parası ile gideriliyor. Uşak halkına hizmet için kullanılacak kaynaklar buralara harcanmak zorunda kalıyor. Bu nedenle park bahçe ve mesire alanlarına halkımız sahip çıkmalı" dedi.

Başkan Ali Erdoğan'ın konuşmasının ardından Zübeyde Hanım Parkı halkın kullanımına açıld

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2012 Pazartesi 18:24:12
Güncelleme :10 Mayıs 2012 Perşembe 18:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?