3
Mayıs
2024
Cuma
UŞAK

Hüsamettin-Aysel Özenir

Uşak Devlet Karayolları’ndan emekli olduktan sonra İzmir’de bir sigorta şirketinde çalışmaya başlayan Hüsamettin Özenir ile eşi Aysel Özenir, Uşak Devlet Hastanesi’ne tam donanımlı Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi yaptırdı.

5 milyar lira harcayarak Uşak Devlet Hastanesi’ne Nöroloji Servisi Yoğun Bakım Ünitesi’ni kazandıran hayırsever işçi emeklisi ve eşini plaketle ödülendiren İl Sağlık Müdürü Dr. Şuayip Başyiğit, "Nöroloji Servisi’ndeki Yoğun Bakım Ünitesi’ni bize kazandıran hayırsever işçi emeklisi Hüsamettin Özenir’e teşekkür ediyorum. Kazandığı parayla hastanemize yararlı ve hayırlı işlerde bulundu. Bunun için kendisi ve ailesini kutluyorum" dedi.

İzmir Karşıyaka Girne Bulvarı’nda Güven Sigorta ve Aksa Oyak Sigorta’nın Acenteliğini yapan işçi emeklisi Özenir de, başta plaketi kendisine veren Sağlık Müdürü Dr. Başyiğit olmak üzere Başhekim Opr. Dr. Özdemir Koçyiğit’le, eski Başhekim Fikret Alver ve tüm hastane görevlilerine teşekkür etti. Özenir, "İzmir’de çalışmama rağmen Uşak’tan kopamadım. Böyle bir yardımda bulunduğum için mutluyum" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar