3
Mayıs
2024
Cuma
UŞAK

Necati Özen

Geçen yılın vergi rekortmeni işadamı Necati Özen’in yaptıracağı okulun protokülü, oğlu Kemal Özen ile Vali Ali Fuat Güven tarafından imzaladı.

Milli Eğitim Müdürü Tevfik Atasoy ile Bayındırlık ve İskan Müdürü Osman Yılmaz’ın da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Vali Ali Fuat Güven, Uşak’ta insanların hayırsever olduğunu belirterek, 3 aydan beri üçüncü protokolü imzaladığını söyledi. Vali Ali Fuat Güven, "En iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Uşaklı hayırseverler eğitime karşı duyarlı insanlar. Necati Özen ve oğlu Kemal Özen’e teşekkür ediyorum" dedi.

Uşak’ta geçen yılın vergi rekortmeni olan Neke Tekstil’in sahibi Özen’in Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun karşısına yaptıracağı okulun 600 milyar liraya mal olacağı açıklandı. 370 metrekare alan üzerine yapılacak okulun en kısa zamanda bitirileceğini belirten Kemal Özen, "Uşak’a uzun zamandan beri eğitime destek vermek için bir çalışmamız vardı. Yani hayalimizdeki okulun protokülünü imzaladık. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" diye konuştu.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar