19
Mayıs
2024
Pazar
BANAZ - UŞAK

20 ton kaçak mazot ele geçirildi

20 TON KAÇAK MAZOT ELE GEÇİRİLDİ

Uşak'ta, bir akaryakıt istasyonunda kaçak mazot satıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri, düzenledikleri operasyonda 20 ton kaçak mazot ele geçirdi.

Jandarma ekipleri, Banaz Afyonkarahisar karayolu Dumlupınar mevkiinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda kaçak mazot satışı yapıldığı bilgisini aldı. İhbarı değerlendiren Banaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğle saatlerinde akaryakıt istasyonuna baskın düzenledi. İstasyonda savcılık nezaretinde yapılan aramalar sonucu yaklaşık 20 ton kaçak mazot ele geçirildi. Jandarma ekibi, akaryakıt pompalarını da inceledi ve kaçak mazot satışı için pompalara kurulan bir düzenek olduğunu tespit etti.

Olay yerine getirilen iş makinesi yardımıyla akaryakıt pompaları ile tankların arasında kalan bölüm kazılarak kaçak mazotun yönlendirildiği özel düzenek ile demir boru söküldü. Kaçak mazotun kurulan düzenek sayesinde pompalara yerleştirilen düğmelerle satıldığı bildirildi. Akaryakıt istasyonunda çalışan R.D. (32), V.Ç. (25), İ.Ü. (22) ve Ü.K. (38) jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İş yeri sahibi S.Ş.'nin (48) yurt dışında olduğu öğrenildi.

20 TON KAÇAK MAZOT ELE GEÇİRİLDİ
20 TON KAÇAK MAZOT ELE GEÇİRİLDİ
20 TON KAÇAK MAZOT ELE GEÇİRİLDİ
20 TON KAÇAK MAZOT ELE GEÇİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 17:50:02
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 23:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?