18
Mayıs
2024
Cumartesi
BANAZ - UŞAK

2010 yatırım yılı olacak

AK PARTİ İL TEŞKİLATI BANAZ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper ve Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu Banaz İlçe Teşkilatını ve Banaz esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

AK Parti İlçe Teşkilatında partililer ile bir araya gelen AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper, her zaman belde ve ilçe teşkilatlarının yanında olduklarını söyledi. Başkan Alper "Her zaman halkın arasında yer alarak hem varlığımızı unutturmamaya hem de onların yanında olduğumuzu göstermeye gayret ediyoruz. Mahalleler, Köyler, Beldeler ve İlçelerde sürekli ziyaretler gerçekleştirerek çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz hem de ziyaret ettiğimiz bölgedeki vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip çözüm yolları konusunda neler yapılabileceğini değerlendiriyoruz" dedi.

Banaz için ellerinden gelen en iyi yatırımların yapılması için çaba sarf ettiklerini belirten AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu, "Banaz için iki önemli konu var. Bunlardan bir tanesi Hamamboğazı Termal Bölgesidir. Bu alan Turizm Bakanlığımız tarafından turizm alanı olarak ilan edilerek yatırımcılara ihale edildi. Bu bölgede 5 yıldızlı bir otel yapmak için Banazlı bir işadamımız yer tahsisinde son aşamaya gelindi Umuyorum ki yakın zamanda bu otelin temelini hep birlikte atacağız. Bunun yanı sıra Güllüçam köyüne teknolojik sera kurulması konusunda çalışmalar son aşamaya gelmiş durumda. Bu çalışmalar ile 2010 yılı Banaz için yatırım yılı olacaktır” dedi.

AK Parti Milletvekilleri olarak hizmeti getirmenin yanı sıra vatandaşa yakın olmak ve ulaşılabilir olmanın da büyük önem taşıdığını belirten AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, ise “Partimizin hizmet kültürünün en önemli aşaması vatandaşa yakın ve ulaşılabilir olmaktır. Her zaman vatandaşımızın içinde olmak onların dertlerine ortak olmak ve onlara hizmet etmek partimiz için önem arz etmektedir. Uşak genelinde yaptığımız tüm ziyaretlerde vatandaşımızın hem derdine ortak olmak hem de ilimize en iyi yatırımın gelmesini sağlamak içindir. Vatandaşa hizmet parolası ile çıktığımız yolda AK Parti Hükümeti tarafından ilimize çok büyük yatırımlar yapılmıştır. Yapılmaya da devam edilecektir” dedi.

İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Banaz esnafını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper ve Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu esnafın sorunlarını dinlediler.

AK PARTİ İL TEŞKİLATI BANAZ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
AK PARTİ İL TEŞKİLATI BANAZ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 12:35:03
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 13:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?