18
Mayıs
2024
Cumartesi
BANAZ - UŞAK

O araç otoparka çekildi

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ

Uşak'ta, bir kamyon ile aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, patlayıcı düzenekleri ile içeriği açıklanmayan krokilerin bulunduğu araç otoparka çekildi. Aracın branda ile gizlenmeye çalışıldığı görüldü.

Banaz Afyonkarahisar karayolu 43. kilometresinde kalorifer peteği taşıyan Veysel Devebacak'ın kullandığı 42 BS 932 plakalı kamyon ile Afyonkarahisar'dan Banaz istikametine giden ve hatalı sollama yapan Faik Yorgun'un (31) kullandığı 65 NS 309 plakalı ticari araç çarpıştı. Kazada, Faik Yorgun hayatını kaybederken, hafif şekilde yaralanan kamyon sürücüsü Veysel Devebacak da Banaz Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Kazada ölen Faik Yorgun'un kullandığı araçta yapılan aramalarda patlayıcı madde düzenekleri ile içeriği açıklanmayan krokiler çıktı. Bomba yüklü doblo marka araç Banaz'da Sargın otoparkına çekildi. Aracın üzerinin mavi branda ile kapatılmaya çalışıldığı görüldü.

Kazaya karışan kamyonda bulunan kalorifer petekleri başka bir kamyona aktarılıyor.

Uşak Valiliğinde sabah saatlerinde konuyla ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantıya Vali Özdemir Çakacak, Jandarma Alay Komutanı İsmail Özcan, İl Emniyet Müdürvekili Uğur Puğ ve Jandarma ve Emniyet Terör Şubesi ekipleri katıldı. Vali Çakacak, araçtan çıkan bombaları doğrularken olayla ilgili geniş bir açıklama yapmadı.

Kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü Faik Yorgun'un Hakkari Yüksekova nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ
BOMBA YÜKLÜ ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ
BOMBA YÜKLÜ ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ
BOMBA YÜKLÜ ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 17:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?