17
Mayıs
2024
Cuma
KARAHALLI - UŞAK

Karahallı fareleri Denizli'de yakalandı

Uşak’ın Karahallı İlçesi’nde bir dokuma atölyesinden düğüm makinesi çalan 3 hırsız, mal sahiplerinin ısrarlı takibi sonucu Denizli’de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karahallı İlçesi’nde bir dokuma atölyesinden düğüm makinesi çalan 3 hırsız, çaldıkları makineyi bir araca koyarak kaçtılar. Mal sahiplerinin aracın plakasını alıp hırsızların peşine düşmeleri üzerine ısrarlı takip başladı. Mal sahipleri, hırsızları Denizli’de takip altına aldılar. Hırsızlar çaldıkları makineyi 03 AR 435 plakalı ön plakası aracın içinde olan bir taksiye koydular. Bu araçla, çaldıkları makineyi satmak için harekete geçtiler. Ancak mal sahipleri bugün saat 16.00 sıralarında aracı tekrar görüp takip etmeye başladı.

Araç, Denizli merkeze bağlı Eskihisar Köyü’nden Denizli istikametine gelirken mal sahipleri aracın izini kaybedip polise ihbarda bulununca, polis ekipleri Sevindik Mahallesi’ni kuşatma altına aldılar. Polisin kovalamacası sonucu Sevindik Mahallesi 2305 Sokak ile 2308 Sokak’ın kesiştiği kavşakt,a 03 AR 435 plakalı araç ve içindeki 3 şahıs ele geçirildi. Polis ekipleri, araç içinde arama ve inceleme yapıp parmak izi aldılar. Vatandaşlar ise ne olup bittiğini anlamak için büyük bir kalabalık oluşturdu. Polis ekipleri tarafından emniyete götürülen şahıslardan birinin makine çalma olayına karıştığı anlaşılırken, zanlıların ifadeleri doğrultusunda polis hırsızlık olayına karıştığı bildirilen 2 şahsı daha göz altına aldı. Uşak’ın Karahallı İlçesi’nden Denizli’ye gelen mal sahipleri ise şahısları teşhis etmek için Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne gittiler. Olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2004 Cumartesi 18:30:06
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 17:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?