3
Mayıs
2024
Cuma
ADIYAMAN

Yaşar Hamurcu


Adıyaman Alitaşı Mahallesi Cengiz Topel İlköğretim Okulu yanında Hamurcu ailesi tarafından Hüseyin ve Hanım Hamurcu anısına yaptırılacak olan 9 Nolu Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı. 

Temel atma törenine, Adıyaman Valisi Halil Işık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Süleyman Güleç, Gölbaşı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Nevzat ve Yaşar Hamurcu ile vatandaşlar katıldı.

Adıyaman Alitaşı Mahalesinde temeli atılan Hüseyin ve Hanım Hamurcu 9 nolu sağlık ocağı maliye hazinesine ait olan 832 metrekarelik arsa üzerinde yapılacak. 170 metrekarelik kapalı alana sahip olacak olan sağlık ocağı 17 bin 918 nüfusa hizmet verecek.

Temel atma töreninde konuşan Yaşar Hamurcu, "Bizi biz eden Adıyamanımız’a karşı sorumluluğumuzun gereğini yapıyoruz. Hedefimiz, hep daha iyisini, daha güzelini ve daha fazlasını yapmaktır. Adıyaman’da olmasak da doğup büyüdüğümüz yere bir nebzede olsa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz.Bu anlayışla sağlığa yatırımı insana dolayısıyla Adıyaman’ın geleceğine yatırım olarak görüyoruz. Hamurcu ailesi olarak Adıyamanlı iş adamlarımıza örnek olması bakımından, memleketimize bir sağlık ocağı hediye etmeye karar verdik"dedi. 

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, "Bugün yapımına başlanan sağlık ocağımız, il merkezindeki 9. sağlık ocağı olacak.Bu sağlık tesisinin ayrı bir anlamı var. Hayırsever ailelerimizden Hamurcu ailesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan sağlık tesisi bu bölgede önemli bir sağlık alt yapı sorunumuzu giderecektir" diye konuştu.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar