18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

40 adet kurbanlık dağıtıldı

Besni'de fakir, yetim ve öksüzler için 40 adet kurbanlık keçi dağıtıldı. Kurban Bayramı münasebetiyle Besni Gönüllüleri Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen "Bizim de Kurbanımız Olsun" kampanyası kapsamında kurbanlık olarak süslenen keçilerin dağıtılması için tören gerçekleştirildi.

Besni Ticaret Meslek Lisesi'ndeki törene Adıyaman Valisi Halil Işık, Besni Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Besni Gönüllüleri Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hatice Göncü ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalar yapılırken, keçiler bir köşede bekletildi. Keçiler daha sonra görevliler tarafından kucaklarda getirilerek sahiplerine verildi. İlk kurbanlık keçiyi Vali Halil Işık verirken, protokol üyeleri sırayla kurbanlıkları sahiplerine teslim etti. Görevliler tören alanına getirilen ve hareket eden kurbanlık keçilerin boynuzlarından tutmaya çalıştı. Dağıtım sonrası Vali Halil Işık, dernek yöneticilerine teşekkür plaketi verdi.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 13:48:31
Güncelleme :7 Haziran 2006 Çarşamba 16:16:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gönul k IP: 88.226.148.xxx Tarih : 6.05.2006 01:41:34
dernekten Allah razı olsun CÜNKÜ BEN ENGELLİ OLDUGUM İCİN evden dısarı cıkamıyordumhic beklemedigim bir anda bana tekerlekli sandalye getirdiler benim annem babam yok ama artık DERNEK ANNELERİM VAR