11
Haziran
2024
Salı
GÜNCEL

Besni logosunu seçti

Besni Belediyesi tarafından düzenlenen logo yarışmasında, "Sintem" rumuzlu logo birinciliğe layık görüldü. Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Belediye Meclis üyeleri ve öğretim üyelerinden oluşan komisyon, 123 yarışmacının bin logosunu eleyerek, 3 asil, 3 yedek olmak üzere 6 logoyu finale bırakmıştı.

Komisyon üyeleri, dereceye giren logolar üzerinde yaptıkları incelemeler neticesinde 75.Yıl Tekel İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sinan Temel'in "Sintem" rumuzlu logosunu birinci, Adıyaman Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Yüksel Kartal'ın "Zeplin" rumuzlu logosunu ikinci ve Besni Endüstri Meslek Lisesi Besni Lisesi öğrencisi Murat Çıkgel'in "Besni Sevdalısı" rumuzlu çalışmasını üçüncü olarak belirledi.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, seçilen logonun Besni İlçesi'ne yakışır bir logo olduğunu dile getirerek, "Ulusal platformda Besni'nin sadece ismi ile değil sembolü ile de tanınması gerektiği düşüncesiyle yapılan yarışmalara ilgi çok büyüktü. Eserlerin hepsi birbirinden güzel olduğu için seçim yapmakta jüri üyeleri zorlandı, fakat en güzel ve Besni'ye yakışan logoyu bulduk" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 15:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?