18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Eğitim bayramı konserle bitti

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde gerçekleştirilen 7. Besni Eğitim Bayramı, düzenlenen muhteşem konserle sona erdi.
Besni Eğitim Vakfı, Besni Kaymakamlığı ve Besni Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Besni Eğitim Bayramı, ünlü sanatçılar Latif Doğan ve Lara'nın katıldığı muhteşem konserle sona erdi. Besni Şehir Stadyumu'ndaki konsere Adıyaman Valisi Halil Işık, AK Parti Milletvekili Mahmut Göksu, Besni Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'ün yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Mahalli sanatçılardan sonra sahneye çıkan Lara, Şehir Stadyumu'nu dolduran yaklaşık 10 bin kişiye söylediği şarkılarıyla ve oryantal danslarıyla unutulmaz anlar yaşattı. Lara, birçok ünlü sanatçının taklidini de yaparak Besnili vatandaşların büyük beğenisini topladı. Lara'nın konseri sırasında davulla sahneye çıkan Latif Doğan ise şov yaptı. Doğan'ın çaldığı davulla dans eden Lara, Besnililer'den büyük alkış aldı.

Geceye katılan Besni Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, 7. Besni Eğitim Bayramı'nı kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Tüm Besnili vatandaşlarımızın desteğini alarak düzenlediğimiz 7. Besni Eğitim Bayramı'nın son gününde sahneye çıkan sanatçılarımıza ve kutlamalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl kutlayacağımız 8. Besni Eğitim Bayramı için yarından itibaren hazırlıklara başlıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 15:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?