29
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇELİKHAN - ADIYAMAN

Çelikhan'a kapalı spor salonu geliyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti'nin sosyal ve sportif aktivitelere önem verdiğinin altını çizerek, spor alanlarının oluşturulması için yoğun çalışma sarf ettiklerini vurguladı.


Aydın, yaptığı açıklamada, modern hayatın vazgeçilmez faaliyetlerinden olan sosyal ve sportif aktivitelerin Adıyaman ve ilçelerinde daha yaygın hale getirmek istediklerini belirtti. Aydın, "Sosyal ve sportif aktivitelerin daha yaygın hale getirilerek, bundan tüm vatandaşlarımızın yararlanabilmesi için çalışmalarımız olanca hızıyla devam etmektedir. En büyük ve en anlamlı yatırımın gençliğe yapılan yatırım olduğunun bilincinde olan AK Parti Hükümeti, bu manada kazandırdığı tesislerle hemşehrilerimize hizmet etmek için çabalamaktadır. Her alanda olduğu gibi sosyal ve sportif aktivitelerin daha modern şartlarda yerine getirilebilmesi için, milletvekillerimizle beraber sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde, önemli hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Çelikhan ilçesine 500 kişi kapasiteli kapalı spor salonu yapımında mutlu sona gelmekteyiz. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü nezdinde yapmış olduğumuz takipler neticesinde, 500 kişi kapasiteli kapalı spor salonu için bu yıl 600 bin YTL, toplamda ise, 1 milyon 500 bin YTL kaynak aktarımı sağlanmış bulunmaktadır. 2009 yılında tamamlanacak projeyle Çelikhanlı hemşehrilerimiz ve gençlerimiz çok daha çağdaş şartlarda bu hizmetten faydalanabilecektir" dedi.


Aydın ayrıca, Gerger ilçesinin futbol sahası için sentetik çimlendirme, soyunma odaları ve portatif tribün yapımı projesi için de 149 bin YTL kaynak sağlandığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 17:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?