19
Mayıs
2024
Pazar
ÇELİKHAN - ADIYAMAN

Kaymakam okul gezilerini sürdürüyor

Çelikhan Kaymakamı Mustafa Sarıkaya, okul ziyaretlerine devam ediyor. İlçe ve köylerde bulunan okullara yönelik ziyaretler yapan Çelikhan Kaymakam Mustafa Sarıkaya, hem idarecilerle görüşüyor hem de öğrencilerin dertlerini dinliyor.

Öncelikli hedefinin kaliteli eğitim olduğunu belirten Sarıkaya, "Kaliteli eğitim için elimden gelen her şeyi yaparım. Okul ziyaretlerine devam ediyorum ve bu ziyaretlerde öğrenciler ile bire bir görüşerek, onların sıkıntılarına ortak oluyoruz. Okul ziyaretlerinde en çok üstüne düştüğüm konu eğitime daha çok önem vererek, öğrencilerin cahil kalmamalarını sağlamaktır. Bunun için okul idarecileri ile görüşerek, biraz daha gayretli olmalarını istiyorum" dedi.

Teknoloji çağında çocukların cahil olarak okullarını bitirmelerini istemediklerini kaydeden Sarıkaya, "Yarınlara aydınlık bir umutla bakmak istiyorsak, kaliteli eğitim yapmamız gerekiyor. Çelikhan’da eğitim olarak geçen yıllarda öyle kayda değer bir başarı sağlamadık. Ama bu yıl inşallah hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerin büyük gayretleri ile ulaşmak istenen başarıya kavuşacağız. Fırsat buldukça Çelikhan’daki bütün okulları gezerek, öğrenciler ve öğretmenlerle görüşüp sıkıntıların bitmesi için çalışacağız" diye konuştu.

çelikhan
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 11:52:53
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 12:57:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?